Kyläyhdistys

Kyläyhdistyksemme on vuonna 1992 perustettu, Lumijoen Varjakassa aktiivisesti toimiva kylätoimikunta/-yhdistys. Toimintamme tarkoituksena on kehittää Varjakkaa asuin- ja virkistysalueena sekä veneilykohteena. Tavoitteitamme ovat Varjakan viihtyvyyden parantaminen sekä Varjakkaa koskevien asioiden edunvalvonta.

Yhdistyksellä on hallitus, johon kuuluu vuonna 2019 seuraavat henkilöt:

Juha Korkala, puheenjohtaja
Heli Greus, sihteeri
Katri Greus, taloudenhoitaja
Eeva Kauppi
Tomi Kauppi

Jäsenyys

Kyläyhdistyksen jäseneksi voi liittyä Varjakassa olevan rakennuksen omistaja tai haltija, tai joku joka haluaa osallistua yhdistyksen toimintaan tai tukea sitä. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenhakemukset. Tällä hetkellä jäseniä on n. 50 kpl.

Jäsenmaksu on 5 euroa/henkilö/vuosi. Jäsenmaksun voi maksaa hallituksen sihteerille joko suoraan järjestämissämme tapahtumissa tai tilille nettipankin kautta, tilinumero on FI26 5233 0820 1036 51.